Bekende Noord-Nederlander

Oftewel een BNN-er. En dan bedoel ik niet die omroep. Maar toch eigenlijk wel een omroep. ;)

Om dat uit te leggen moeten we een klein stukje terug in de tijd, namelijk afgelopen weekend. Dat weekend was namelijk het weekend van het Snertevent 2007, een geocaching event in Groningen. En natuurlijk was ik daarbij aanwezig.

Een hoop leuke dingen gedaan en een hoop meegemaakt (Met vorst in een tentje is niet grappig. :) Mijn tent was dichtgevroren.), maar hetgene waar ik het hier over wil hebben is dat er een reporter van RTV-Noord aanwezig was. En deze vroeg dus of hij met een aantal van ons een stukje mee mocht wandelen om zo een indruk van het geocachen te krijgen en er een leuk item van te maken.

Dus zo kwam het dat ik, die reporter, Goedweerloper en Kissieszoekers door het bos liepen op zoek naar een van de nieuwe caches neergelegd ter ere van het event. En natuurlijk loopt het dan bij het eerste waypoint al mis. Plaatje niet te vinden. Gelukkig blijkt er hulp mogelijk. De legger van de cache is in de buurt en constateerd dat er een afwijking zit in de geplaatste coordinaten en de daadwerkelijke coordinaten. Het risico bij een nieuwe cache. Dus waypoint daarna snel gevonden en op naar de volgende waypoints. Er lopen echter nog wat teams deze cache en aangezien het nog vroeg is, en er dus nog kans is op goud, zilver en brons zit de pas er stevig in. En vlak voor de cache zit er dan ook nog maar 1 groepje voor ons. Wij dachten dus al dat we de “prijzen” net zouden mislopen. Maar wat gebeurd er. Ze lopen de cache straal voorbij. Dus toch nog goud, zilver en brons te pakken. :)

Maar al met al heeft hij er dus best een leuk item (met soap elementen) van kunnen maken. Wil je het zelf beoordelen? ;) Dan kun je het filmpje zelf bekijken. Het geocaching item begint rond 3:22.

4 thoughts on “Bekende Noord-Nederlander

  1. Whohoh! Bas is een BNN’er geworden. Echt een heel leuk filmpje. Vooral dat gezicht van de vrouw in het groepje dat er voorbij liep. Compleet verbouwereerd! Waren jullie toch nog lekker eerste, tweede en derde. Oja, dat kindje was ook echt super schattig.

  2. Gaaf man, goed item waarbij het gele kasjes spel :) geweldig uitgelegd wordt. Ook tof dat jullie de cache als eerste vonden.
    Vino

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>