Straatfestival Dirkshorn 2007

Afgelopen zaterdag samen met de ouders naar het straatfestival in Dirkshorn geweest. Ik had er nog nooit van gehoord, maar tijdens een bezoekje aan de ouders voor de kapper kwam ter sprake dat zij daar heen zouden gaan. En aangezien het mij ook wel leuk leek, mezelf ook maar even uitgenodigd.

Ze hadden voor de gelegenheid het hele dorp versierd en was er een prijs gekoppeld aan de mooiste versieringen. Men had er dus flink hun best op gedaan. Daarnaast was er natuurlijk ook weer genoeg lekkers te eten en traden er verschillende artiesten op.

Zo heb ik Pneumatic Dance Trio, Kepper Variété, Marc Muy Dificil van Malabarista en Saendistrict Pipes & Drums gezien. Allemaal erg leuk en stuk voor stuk aanraders.

Ik denk dat ik volgend jaar wel weer ga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>