Levellers

Gisteravond gezellig met Muis naar de Levellers geweest.

Dus voor het eerst van mijn leven afgereisd naar Tivoli. Ik had wat verhalen gehoord over belabberde geluidskwaliteit daar, maar dat viel gisteravond gelukkig heel erg mee. Wat me wel opviel is dat ze daar een verdomd klein podium hebben. Wat dan wel weer als voordeel heeft dat je erg dicht bij de band kan staan.

Het optreden zelf was weer erg lekker, maar ik ben ondertussen van de Levellers ook niet anders gewend. Ik denk dat ik ze sinds begin vorig jaar nu 3 keer live heb gezien (Patronaat, Paard van Troje en nu dus Tivoli) en elke keer is het weer een “feestje”. (Tussen quotjes om de muis uitspraak te simuleren. ;) )

Enige nadeel van optredens door de week is dat je de volgende dag zo graag je laptop als kussen wil gebruiken op je werk. ;) Gelukkig kon ik, integenstelling tot muis, laat beginnen, dus viel de schade mee.

Maar toch moet ik concluderen. Ik wil weer… :)

8 thoughts on “Levellers

 1. feestjefeestjefeestjefeestjefeestjefeestjefeestjefeestjefeestjefeestjefeestjefeestjefeestjefeestjefeestjefeestjefeestjefeestjefeestje. Muis loves feestjes met de Levellers!

  Het was zeer geslaagd, ik wil weten hoe oud Jon is, date mag geregeld worden en na 4 uur slaap wil ik eigenlijk nu wel naar bed toe………….

 2. Skittle wli ide volgende keer meeejjj!
  Ahum jaaaaaaaaaaa en lotus vast ook wel hoejwjwjwoowow

  Als jullie t leuk vinden natuurlijk…

  @Maaike, gij is een theemuts! Hij is echt onhunky. Brr… vast een haardkleed!

  En zo sprak zij wijze woorden terwijl ze besloot haar bedje in te rollen!

 3. Ja hoor. Ik leef nog. :)

  Heb alleen de laatste tijd last van 2 dingen:
  – Geen leuke blog onderwerpen.
  – Als ik ze wel heb, geen zin om te bloggen.

  Maar dat komt vanzelf wel weer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>