Lasergamen

Vandaag sinds lange tijd weer eens wezen lasergamen.

Een paar dagen geleden kwam Maaike namelijk op het idee, dat ze wel weer eens zin had in karten/lasergamen en aangezien ik daarbij als expert gebombardeerd werd, mocht de locatie uitzoeken. Wat gegoogle later was de beslissing genomen, het zou Silverstone worden in Zwanenburg. Niet te duur en op een leuk afstandje.

Dus vandaag samen met mijn prive chauffeusse die kant op gereden voor een gezellig potje zinloos geweld. (Al waren daar genoeg kleine schreeuwlelijkjes om de term zinvol geweld toe te willen passen) Het eerste potje speelden we in het rode team, met voor mij de naam 007. Ik vond hem wel toepasselijk. ;) Natuurlijk won het rode team en het leverde mij uiteindelijk de 6e (van de 29) plaats op met het hoogste gemiddelde (12% van al mijn schoten was raak)

Aangezien we de smaak te pakken hadden, na een korte pause voor de 2e keer in gevecht. Deze keer in het groene team, onder de naam King Kong (om de een of andere reden moest Maaike grinniken toen ik haar mijn naam vertelde? ;) ) Ook deze keer waren we het winnende team en prijkte ik zelfs op de 3e plek. Al ging dat wel iets ten koste van mijn gemiddelde die wedstrijd, want dat lag maar op 11%. Maar angezien die 11% weer het hoogste gemiddelde was… :)

Na afloop nog even lekker nageborreld met Irish Coffee en een schaaltje bitterballen, alvorens me weer terug te laten tuffen naar huis. Een leuk middagje en voor herhaling vatbaar!

Oh ja…. Wie Maaike d’r scores wil weten mag ze lekker aan haar zelf gaan vragen. :)

2 thoughts on “Lasergamen

  1. Top dat je “gescoord” hebt.
    Zal mij benieuwen of dat ook op andere vlakken gaat lukken binnenkort :-))
    Werkse deze week.
    Greetz, Marcel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>