Bezochte landen

Ik was afgelopen weekend wat aan het surfen op de geocaching site en kwam toevallig langs de profiel pagina van Elmoxx, het broertje (en diens vriendin) van Niels.

Daar zag ik een leuk wereldkaartje staan van alle landen waar hij geweest is. En het leukste is, dat je die kaartjes automatisch kunt laten genereren. Dus een paar klikjes later, ben ik tot het volgende kaartje gekomen, waarbij ik alleen landen waar ik echt verbleven ben heb opgenomen. Dus landen waar ik alleen doorheen/overheen getuft heb, staan er niet op.

Landen op de wereld die ik bezocht heb

Zoals je ziet heb ik dus nog heel wat van de wereld niet gezien, want het is nu eigenlijk maar een klein rood stipje. :( Gelukkig kwam ik daarna snel tot de ontdekking dat je kaartjes van alleen Europa kunt maken. Wat dit kaartje geeft.

Landen in Europa die ik bezocht heb

Zo lijkt het gelijk al een stuk imposanter. :)

Maar eind dit jaar hopelijk Spanje aan het lijstje toevoegen en begin volgend jaar als het goed is Griekenland. En na het afstuderen van Maaike (Schiet eens op ;)) die grote stip genaamd Australië. :)

One thought on “Bezochte landen

  1. Ik doe mijn best! Volgens Nieskje kan ik het best in 1 jaar. Hoop dat zij dat dan ook kan, anders wordt ik zo allenig, wil dan wel een leuk klasgenootje hebben!

    En dan ga ik nu weer naar de les, even mijn hersentjes weer verder volstampen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>