Antwerpen revisited

Ik had vorige week beloofd dat ik nog een leuk nieuwtje in de pen had zitten met betrekking tot onze (mijn en Maaike) vakantie in Antwerpen. En aangezien ik eindelijk binnen heb wat ik verwachte, leek dit me wel een mooi moment.

Wat ik in mijn vorige blogje namelijk niet verteld heb, is dat we op maandag, de laatste dag, namelijk ‘s ochtends geïnterviewd zijn door een dame van Radio 2 Antwerpen, die een stukje deed over de Heksenketel. Ze wilde graag praten met enkele Nederlands sprekende backpackers. En aangezien ons Nederlands net iets (maar niet veel ;)) beter is als dat van de gemiddelde Australiër, Nieuw Zeelander, Italiaan of Canadees, waren wij het spreekwoordelijke slachtoffer. :)

Aangezien wij die zender hier echter niet kunnen ontvangen, beloofde ze ons dat ze mij het fragment zou mailen nadat het was uitgezonden.

En dat fragment is dus binnen. :) Je kunt het HIER downloaden.

Het begint met een interview met Raf(ael), de eigenaar, maar daarna komen wij. Erg leuk, maar ook erg vreemd om mezelf zo terug te horen.

One thought on “Antwerpen revisited

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>