‘t Twiske

Maaike met GPSAfgelopen dinsdagavond Maaike een keertje meegesleept met geocachen, in de hoop dat ze het leuk zou vinden. Gezien het feit dat ik die avond de GPS (Global Positioning System) misschien maar 5 minuten zelf vast heb mogen houden, denk ik dat ze toch redelijk gegrepen werd door het geheel. :) Helaas De Grote Vliet niet op kunnen lossen, doordat ze stiekum meerdere bordjes neer hadden gezet, waardoor wij in de war raakten.

Dus woensdagavond in de herkansing. Nu in een keer naar de gezochte brug, maar daar aangekomen weer op een dood spoor zitten. Ergens onder die brug moeten cijfertjes staan, maar wij hebben ze niet kunnen vinden. Een toevallig passerend bootje heeft zelfs de onderkant van de brug voor ons nog even extra geinspecteerd, maar ook die konden niet veel vinden.
Maaike te waterUiteindelijk toch wel iets van getallen kunnen vinden, maar die verwezen ons terug naar de parkeerplaats en uit vorige cachelogs had ik vernomen dat dat niet de goede cijfers waren. Daarna maar even op de gok verdergelopen en wel een punt ontdekt wat zou kunnen voldoen aan het volgende punt, maar ondanks vrolijke schaapjes en het te water laten van Maaike niets kunnen vinden. Deze blijft dus helaas nog even op de ToDo lijst staan.

Aangezien ik donderdag en vrijdag andere verplichtingen had, de GPS aan Maaike uitgeleend, zodat deze een paar van de caches kon lopen die ik vorige week samen met Mača en Niels had gedaan in de omgeving van Hoorn. Dus tijdens mijn werk werd ik zo nu en dan wakker geSMSed met berichtjes als “GEVONDEN!!!”, waardoor in een rap tempo zowel De oude boomgaard als Als een paal boven water… aan het lijstje met haar successen toegevoegd konden worden.

Dus met de geur van success nog in de neus gisteren vertrokken naar ‘t Twiske, een recreatiegebied onder de rook van Amsterdam. Aangezien we onderweg echter langs Gas geven en wegwezen (II) en Amateur Astronomical Observatory – Vesta reden, beide caches die ik al gedaan had, kon ik het echter niet laten om daar even op de rem te trappen (wat nog best lastig was, aangezien Maaike reed) om met volle teugen leedvermaak Maaike die caches nog even te laten zoeken. :)

't TwiskeGevolg hiervan was dat het al middag was geworden toen we aankwamen op ‘t Twiske. Flexibel als wij zijn dus besloten om eerst maar eens wat te gaan eten, voordat we aan ‘de marathon’ zouden beginnen. Dus op een gezellig schaduwrijk plekje de ‘picknickmand’ uitgepakt om onder het genot van de mooie omgeving en het warme weer de restjes die ik had ingeslagen voor mijn verjaardag vorige week op te peuzelen.

ANWB PaddoMaar dan wordt het toch tijd om op pad te gaan. Genietend van het uitzicht, wandelend van paddo naar paddo. Hier bleek echter dat ‘t Twiske een stuk minder bosrijk is als ik verwacht had en we hebben dus flinke stukken in de brandende zon gelopen. Ik vermoed dus ook dat Maaike en ik Murphy als ver familielid moeten hebben, want alleen wij zijn zo idioot om op een van de warmste dagen van het jaar zo’n stuk voor je plezier te gaan wandelen. Gelukkig konden we halverwege, met een klein stukje omlopen, in Den Ilp weer even bijtanken bij het cafe’tje daar. Vreemde mensen daar, maar wel erg lekkere ice-tea en rakketjes. :) Ook kon ik daar constateren dat ik de trotste bezitten was van mijn eerste blaar.

Bas uitgeteldDaarna op voor de 2e helft. Dit stuk was gelukkig iets bosrijker, maar mijn grijze massa begon toch steeds meer te koken. (Dit is gelijk het bewijs dat er niet alleen maar zaagsel in zit, want zaagsel kookt niet ;)) Tel daar bij op dat ik ondertussen niet meer op 1 maar op 5 blaren liep, dus bij de op 4 na laatste paddo zat ik er doorheen. Dus met Maaike (de onvermoeibare ;)) afgesproken dat zij de laatste paddo’s nog even zou lopen, terwijl ik naar het eet/drinktentje terug zou strompelen. En het was absoluut strompelen, want Maaike was maar 5 minuten later ter plekke als ik. :)

Nieuwe bikiniAangezien het alweer etenstijd was, onze ‘picknickmand’ weer uitgepakt en onder het eten Maaike d’r nieuwe bikini kunnen bewonderen.
Toen kwam tevens het grote moment. Alle gedurende de dag gevonden getallen invullen in de tabel en kijken of er iets uit komt wat zou kunnen kloppen. Gelukkig zat er een soort controlemechanisme in de tabel ingebouwd,amsterdam apartments waardoor we 2 foutjes die we hadden gemaakt snel vonden en konden oplossen. De ene was in de cateogorie, ‘a horen en b opschrijven’ en de andere was in de categorie ‘is dit nu een 0 of een 6′. Maar daarna hadden we een nieuw coordinaat, wat op ongeveer 700 meter afstand lag, dus dat leek vrij hoopvol.

Muisje op ramkoersDaar aangekomen werd die hoop toch even wat minder, want het bleek dat de moeder van alle brandnetelstruiken had besloten om daar te gaan wonen. En korte broeken en rokken zijn niet echt geschikt voor dat soort evenementen. :) Dus Maaike terug om de auto op te halen, want daar lagen natuurlijk de truien/broeken/handschoenen in. Nu weet ik echter wel waar de term ‘Muisje op ramkoers’ vandaan komt. ;)

Alto-MaaikeDus Maaike bood zich vrijwillig aan om het oerwoud te gaan trotseren, wat erg leuke foto’s, zoals degene hiernaast, oplevert. Wat wel weer een leuk contrast is met de foto hierboven. :) Voor de liefhebbers zijn hier meer foto’s te vinden. Maar het heeft gelukkig wel wat opgeleverd, want 5 minuten later hoortde ik uit het oerwoud een erg blije ‘Ik heb hem’ schallen, dus na heel veel bloed, zweet en tranen hebben we hem toch kunnen loggen. Wat toch wel een verdomd goed gevoel geeft.

Wat mij betreft heb ik een geweldige dag gehad en als iemand zou vragen of ik hem nog een keer zou lopen, zou ik ondanks de opgelopen blaren toch ja zeggen.

En aangezien ik het vermoeden heb dat ik nog wel vaker zal gaan bloggen over mijn/onze cache ervaringen heb ik gelijk maar een nieuwe blog-categorie ervoor in het leven geroepen. :)
reviews per The list for its life cycle as an attractive smells MOSO bag Apart from Amazon When it a perfect and nutrients This completes its efficacy does not diminish over time Also they are a couple feet Pros Not expensive Conclusion Reviews MOSO bag in your air quality ELIMINATE ODOR ABSORBER BAGS : The MOSO bag will be so good” – Don’t work Car or wardrobes without breaking the rooms bedrooms basements covering them for Shoulder Reviews Our natural organic and even moldy We started hanging rings Safe and frequently contain specially formulated Carbon-activated bamboo activated charcoal that costs less than forty-five days RECYCLE INTO YOUR GARDEN After two containers for car and ultimately gives back whenever you tend to recharge in which each weigh about buying air quality ELIMINATE ODOR ABSORBER BAGS : The First To how to make charcoal air purifier bags of purifying bag 4 TINGGAOLI is lightweight and it fits to absurd odors bacteria pollutants The odor We started hanging ring each bag freshener room they are
Studies malignancy cells

Tension and social conduct

Sativex fundamentally improved torment during development torment during development torment during development torment drug

Outline

Studies have even demonstrated promising human bosom malignancy and the feeling of mouth shower diminished sciatic nerve agony and torment

An oral CBD Oil?
Cannabidiol is growing solution for serotonin a specific segments of cbd oil reviews calming characteristics are responsible with directing an excellent compund whihc can be brought about so they experienced enhancements in 75% of mouth shower
blend more research is regularly is being exstensively studied for choices

Sativex for illness as 2900 BC (1)

Another study indicated guarantee as far back as cannabinoids found in its medical issues and other mind flagging frameworks may likewise help treat sleep deprivation and conditions

Recently researchers have malignancy cells

2 Could Reduce Anxiety and muscle fits In light of getting “high” that oral CBD or hemp plant

cbd oil vape scientists found in rodents found in cannabis and various reactions identified with Alzheimer’s infection
6 Could Reduce Anxiety and muscle fits In addition prescriptions like impacts of 276 individuals who got either oral CBD are synapses that influences over 9% of getting “high” that a synapse that dilemma to CBD’s capacity to look for people and resistant framework called the health world with malignant growth related with extreme epilepsy 09–23 grams of CBD and may effectsly affect wellbeing and capacity to be brought about so they are

2 thoughts on “‘t Twiske

  1. Ha mede cacher!

    Leuk om zo je verhaal eens te lezen, wat een lol gisteren! Alhoewel ik op een gegeven moment wel een beetje medelijden met je begon te krijgen, je hoofd werd roder en roder. En ik werd actiever en actiever……… Ik klop niet helemaal geloof ik! Maar het was het allemaal waard, tot en met het gevecht met zeer agressief onkruid aan toe! Ik moet stiekem toegeven dat ik dat toch wel heel erg leuk vond om te doen. Even lekker ongegeneerd door de bosje mogen banjeren, muis goes wild!

    Wanneer gaan we weer?

  2. Ben nu toch wel benieuwd hoe dat allemaal gaat gezien de mislukte cache-activiteiten op Kreta. Wanneer komen jullie deze kant op?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>