Customizen

Een van de leukste dingen aan bloggen vind ik eigenlijk nog wel het tweaken van de blog software, de layout en alles wat daar omheen hangt. :)

Zoals jullie misschien weten, gebruik ik WordPress voor mijn blog. Dit pakket heeft de mogelijkheid om uitgebreid te worden met zogenaamde plug-ins, die je kan downloaden van Internet of zelf kan schrijven.

De afgelopen paar dagen ben ik dus, tussen het levend verbranden in de zon buiten door, bezig geweest met het customizen van mijn blog met plug-ins. En gezien het lijstje met plug-ins hieronder heb ik al aardig mijn best gedaan al zeg ik het zelf. :)

$viperspluginsused->output_table(); ?>

En het grappige is dat dit tabelletje ook dynamisch wordt opgebouwd door zo’n plug-in. Dus als ik er een toevoeg of verwijder, dan zien jullie dat hier gelijk. :)

2 thoughts on “Customizen