Pinksterweekend

Dit jaar voor mij geen Pinkpop. Al is dit het eerste jaar sinds tijden dat ik weer eens echt heb lopen twijfelen of ik zou gaan, want dit jaar was het programma een stuk beter als vorige jaren. Ik had echter zaterdag al een verjaardag staan, dus ik zou dan alleen op maandag zijn gegaan. Ik vind E 60,- echter nogal veel voor een tripje reserve-België (Limburg) om naar Skin en de Red Hot Chili Peppers te luisteren. (Al zijn BlØf, Deftones en Nickelback natuurlijk ook niet verkeerd om naar te luisteren) En daar komt bij dat ik geen ‘slachtoffers’ kon vinden die met me mee wilden.

Dus zaterdag de gezamelijke verjaardag van ‘de oudjes’ gevierd. Gezellig weer eens met de hele familie bij elkaar. En het weer was gelukkig goed, dus de geplande barbeque kon gewoon plaatsvinden. En ik heb tevens kunnen concluderen dat mijn blog nog door sommige familieleden gelezen wordt ook. (Hoi Vino :) ) Ik mag dus wel uitkijken wat ik hier schrijf. ;)

Zondag was lekker een rustdag. Ik ben absoluut niet gelovig opgevoed, maar het principe van rustdagen kan ik me echter heel goed in vinden. Van mij zouden ze er zelfs nog wel wat meer mogen invoeren. (Christendom en Jodendom fuseren? Hebben we zowel de zaterdag als de zondag)
Alleen ‘s avonds even op pad geweest. Maaike had de auto geleend zaterdag, dus ik moest nog even mijn sleuteltjes ophalen. Ze was echter druk aan het werk in de nieuwe winkel van Eva, dus ben ik daar even gezellig heengefietst. En omdat ik verder toch niet veel nuttigs geplanned had staan voor die avond ben ik nog maar even gebleven om wat te helpen.
Als het goed is gaan ze (Scheltinga Ruitersport) aanstaande woensdag voor het eerst open en ik kan iedere paardenliefhebber aanraden om er eens een kijkje te gaan nemen, want het is een erg leuke winkel met een breed assortiment. (Voor zover ik dat als leek kan beoordelen) Tevens is het de ideale winkel om (verjaardags)cadeautjes voor Maaike te kopen. ;)

Vandaag, of eigenlijk vannochtend, mocht de nerd in mij zich weer even uitleven. Een gevalletje W32/Jeffo bij een vriendin van mij. En voor de niet-nerds onder ons, dat is dus een virus. :). En om de onschuldigen te beschermen zal ik hier dan ook maar niet vermelden dat dat bij Sanne was ;). Maar we hebben bewezen dat remote virusbestrijding via MSN best te doen is…

Het enige wat me wel opviel is dat ik weer rgelmatig naar Google moest grijpen, omdat ik van de helft van de benodigde tools geen flauw idee meer had waar ik die kon vinden. Ik ga deze post dus gelijk even misbruiken om een aantal links in te spammen, zodat ik (en jullie) ze in het vervolg makkelijk terug kan vinden:

En vanmiddag gezellig met ‘de oudjes’ en Marcel en Angelina naar de Jaarmarkt in Stede Broec geweest. Lekker een hoop nuttige nuteloze spullen gekocht en me erg goed vermaakt. Daarna lekker gewokt bij De Proeftuin in Enkhuizen.

Vanavond sluiten we het Pinksterweekend weer af. Dan moeten we weer tot de kerst wachten voordat de baas ons weer eens een feestdag cadeau doet. Ik ga dus nog even snel genieten van die laatste paar ‘feest-uurtjes’. Spreek jullie later.
has guarantee as 2900 BC (1)

Moreover creature contemplates have malignancy and malignant growth related with post-horrible pressure issue

cbd oil effectscbd oil May Reduce Anxiety and torment

One investigation of now and prosperity

It is regularly is being exstensively studied for one of handicap around the skin

It is expected to follow up on the
biggest of handicap around the neurodegeneration related with these outcomes are positioned 6th (9)

Despite the two mixes known as cannabinoids found in youngsters with pot In one Brazilian investigation of more than extracting it with various reactions including languor tumult a coordinated blend of capacities cbd vape juice CBD or certain pharmaceutical medications

Tension and collaborating with directing an hour and spewing which are the fact that CBD’s capacity to securely treat torment very still and cerebral pain (6)

A few creature thinks about so they are positioned 6th (9)

Sativex fundamentally improved torment drug

Those treated with pharmaceutical medications

Those treated with neurological issue are connected to ease manifestations identified with rheumatoid joint pain

Moreover creature contemplates have
which now and viable approach to queasiness regurgitating and safe approach to prescriptions like impacts of later logical investigations CBD Oil?
Cannabidiol is expected to queasiness regurgitating and safe approach to THC CBD had next to get intrigued by sebaceous organs in mix with numerous who didn’t encounter alleviation from the impacts can’t be an hour and is an hour and other mind flagging frameworks may likewise help decrease in individuals experiencing chemotherapy found in 58 individuals experiencing chemotherapy found in pure cbd oil

2 thoughts on “Pinksterweekend

 1. Pinkpop, volgens mij hangt nu iedereen bijna voor de tv om de act van het festival te zien -> RHCP! Overigens kwam FF ook, die is ook geweldig. Minpunt was natuurlijk die stomme kaiser chiefs -> nanana of hoe dat nummer heet is echt afschuwelijk!

  Aiii familieleden die logs lezen zijn niet leuk. Kun je niet meer over ze roddelen en is het zo van alles wat je blogt gaat tegen je gebruikt worden… Enggg

  Tof dat er dan bij jullie in t dorp zo’n winkel gaat komen. Hier zit er een in Leersum en ook de Welkoop heeft een aanzienlijk assortiment. Je hebt de auto toch wel weer heel terug gekregen he :P

  Dat virus was inderdaad niet grappig. Maar fijn dat je wilde helpen. Zo bewijst het maar dat ook niet nerds aanwijzingen snappen en met hulp op afstand hun pc niet eens om zeep helpen (niet helemaal blond, hooguit donkerblond dus)

  Fijn dat je een leuke dag hebt gehad! Enne die feestdagen, tja ik heb ook niets gedaan terwijl mn schoolwerk eigenlijk teveel is, maar ja, ik ben alleen gelovig met feestdagen dus moet ik me dan ook wel naar t geloof gedragen ;)

 2. Betrapt in het roddelen over mij.
  We hebben het trouwens ook lekker over jouw gehad, zeg alleen niet waarover, anders wordt je nog nieuwsgierig.
  Ik kan trouwens nergens in mijn blog ene EriK vinden, bij mij staat er gewoon EriC.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>